View Single Post
Vechi 05.08.2010, 21:31:29
Miha-anca
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Si eu spun ca trebuie discutat inainte de casatorie, chiar daca se mai schimba opiniile si situatiile pe parcurs.
Si da, poate fi motiv de divort, daca nu s-a cazut de acord dinainte. Oricare dintre cei doi, poate sa se vada in situatia de a renunta la casatorie pentru asa o problema grava.
Este o problema de viata. Un copil nu este nici haina, sau mobila, sau caine, la care sa poti renunta, sau dimpotriva, sa-ti iei in spinare intr-una.
Sunt oamenii care isi doresc mult un copil si este o suferinta de o viata, sa nu-l poata avea, pentru ca celalalt nu poate sau nu vrea sa-l produca. Sunt altii care nu pot, nu sunt in stare sa aibe o gradinita de copii, pentru ca altul vrea si poate sa-i faca pe banda.
Fiecare are niste limite.
Si atunci, daca este cazul, renunti, te duci la altul, gasesti alta solutie.
Consider egoism sa fortezi pe cineva sa accepte o situatie de o viata.
Sa stii ca si eu am avut asa o problema similara zilele acestea: m-a sunat o doamna, care avea un maltez, sa ma intrebe daca nu vreau sa-l las pe catelusul meu, tot maltez, sa o insamanteze. Am fost de acord, dar am fost f sceptica in privinta catelusului meu, care nu suporta alti catei. Chiar asa a fost. Si atunci am apelat la catelul prietenei mele, care are tot un maltez. De data asta totul a mers ca la carte.
La catei merge sa schimbi partenerul; dar la oameni, mai ales daca acestia s-au luat din dragoste?!?

Citat:
Īn prealabil postat de sophia Vezi mesajul
@Cristina - da, la asta ma refeream cu ciclul neregulat. Dar am impresia ca voi intelegeti altceva prin el.
Pentru mine este un ciclu in care nu stii cand si cate zile esti fertila, poti sa ai sangerarea mai devreme de 28 zile, sau peste 30, 40 zile. Sunt dezechilibre hormonale. Trebuie sa poti determina cand esti fertila.
Nu sunt medic, dar cred ca si daca ai ciclu neregulat, numarul de zile fertile tot atatea sunt: adica trei. Cand sunt aceste zile, afli dupa metodele despre care s-a vorbit mai sus.
Nu uita insa, ca atunci cand vrei sa te folosesti de aceasta metoda, pentru a concepe un copil, e buna abstinenta in celelalte zile, ca sotul sa nu-si iroseasca fortele inutil...
Reply With Quote