View Single Post
Vechi 05.08.2010, 18:38:17
Radu32 Radu32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Sergiule, cred ca ce voia el sa spuna nu era o jignire adusa patriei si armatei ci al PATERNULUI ISTORIC REPETATIV al ALEGERILOR pe care le face acest guvern, fara sa tina seama de CONSECINTELE acestor alegeri. Vorbesc evident despre alegerea "partenerilor" pentru conflictul care se intrevede la orizont!
...iar faptul ca Romania este o tara mica si vezi tu are nevoie de "protectie americana" NU este o scuza. Faptul ca am aderat trup si suflet la americani arata exact cit de ortodocsi suntem. Stii tu exact despre ce vorbesc!..iar istoria se va repeta PENTRU CEI CE NU INVATA DIN EXPERIENTELE PRECEDENTE!
nu rastalmaci tu vorbele mele, ca nu esti purtatorul meu de cuvant !
Romania a facut cea mai buna alegere punandu-se sub scutul ocrotitor al marii natiuni americane !!!
Cat va dura america ca putere mondiala, si romania va fi in siguranta,la adapost de dusmani fanatici !
Cand va cadea america, vor veni nori negri pe care,intradevar, guvernantii ar trebui sa-i prevada !
de ce amesteci intr-un ghiveci calugaresc, religia ortodoxa cu politica ???
parca ortodoxismul vine de la greci,de la bizant, iar grecii se stie ca au fost mereu filo-britanici,fiind aparat de parasutistii englezi,prin anii 1948,parca, pentru a nu cadea in bratele anticristului rosu !!!
Reply With Quote