Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
Fals. Nu ați înțeles nimic și încep să mă întreb dacă nu cumva, așa cum ați făcut și pe alte topicuri, mergeți pe ideea bramburirii voluntare a lucrurilor, simulând neînțelegerea, în cadrul unei voințe rele. Eu îmi mai fac odată datoria spunând același lucru pe care l-am mai spus, doar cu alte cuvinte:
-metoda calendarului este excat la fel de precisă atât în cadrul unui ciclu regulat, cât și al unuia neregulat, doar că în al doilea caz perioada de abstiență este considerabil mai lungă.
-metoda termică, metoda autoobservației și combinații între acestea sunt nu numai pentru cicluri neregulate, dar și pentru cele regulate.
Deci, AMBELE metode se pot folosi pentru AMBELE tipuri de cicluri, a doua fiind mai precisă, de regulă cu mai puține zile de abstinență și având avantaje colaterale.
În concluzie, este greu de imaginat vreo situație în care metoda calendarului să fie superioară. În afară, poate, de oligofrenie.
|
Mihnea, nu te supara. Iti spunem doi oameni, doua femei acest lucru si nu ne intelegi. Nu este vorba de brambureala voluntara, sau rea-vointa, ci de o experienta personala efectiva. Ne-am chinuit cu de toate, Mihnea, ani de zile (familia mea).
In legatura cu articolele: iti multumesc si sper sa pot sa le citesc in zilele urmatoare. Sunt f.prinsa acum, dar ma intereseaza.