03.08.2010, 22:38:15
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de gabriel 30
De data asta e altceva,interesele rusesti sunt atat de puternice incat acum nu vor mai da nici un pas inapoi.Ei vor apara indirect si din toate puterile Iranul de SUA si Israel.Multe din ultimele inovatii rusesti in materie de autoaparare,in principal aeriana sunt deja acolo,toata lumea stie ca Rusia a dat vandut deja Iranului celebrul sistem S-300.Iar cea mai perfida si poate cea mai eficienta arma ruseasca,sistemul club-k care e mai exact un complex de rachete cu o putere de distrugere fantastica,ce poate fi ascuns aproape oriunde,intr-un tir,un vagon de tren,un container de transport pe un vapor(modificate,bineinteles),toate vehicule civile,in felul asta se pot apropia fara probleme,si imposibil de detectat de orice complex inamic,iar cand sunt lansate,e deja prea tarziu pentru a fi interceptate,nu se mai poate face nimic.Iar puterea lor de foc conform tuturor surselor militare,este ca o singura racheta poate distruge un portavion.Imaginati-va zeci (sau sute) de astfel de sisteme ascunse in zeci de trenuri,nave civile de transport,tiruri.Toate,patruland in jurul posibilei viitoare zone de razboi (in cazul asta fiind Iranul).Oare ar risca americanii asa ceva...? Nu cred.
Nu cred ca va fi vreun atac asupra Iranului.
|
Nici eu nu cred, iar in ceea ce priveste ascunzisurile, nu prea mai tine Gabriel, vezi si tu ca daca noi ne putem duce cu google earth pina-n gardul vecinului observind orice detaliu, itit dai seama cit de mult se pot apropia satelitii spioni ai amindurora IN TIMP REAL.
Nu mai poti ascunde nici un virf de ac decit poate sub pamint.
|