View Single Post
Vechi 03.08.2010, 20:10:18
Raoul's Avatar
Raoul Raoul is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de OmuBun Vezi mesajul
Am spus-o si dincolo si o fac si aici: eu nu judec omul Klaus Kenneth, dar ma feresc sa-i dau o valoare reala in sens duhovnicesc. A fost cine a fost, a ajuns unde-a ajuns, OK, bravo lui, dar treaba mea este sa ma rog pentru pacatele mele, nu pentru apararea sau hulirea cuiva despre care unele voci intarite in viata monahala, au niste pareri mai... rezervate. Ni s-au terminat bunele exemple, astfel incat sa ne cramponam de "sfantul" Klaus??? Ne irosim, inutil!
Parca mi-ai citit gandurile,exact asa gandesc si eu. V-am spus doar ce am auzit,atata tot. Si mai mult de atat,am participat la acea conferinta (predica) spusa de respectivul Klaus si l-am auzit cum a spus ca este invidios pe noi ortodocsii. Si iara la episodul cu Sfanta Impartasanie,cum sau cine l-a impartasit pe el care trecuse prin toate acele religii pagane?? Repet,nici botezat nu avea cum sa fi fost! Si mare dreptate avea parintele cand spunea ca de acei diavoli nu se scapa usor! Credeti ca pe Klaus l-au parasit toti diavolii,oare s-au dat batuti asa usor? Nu stiu,doar intreb,deci nu aruncati cu pietre. Imi cer iertare si eu daca am suparat pe cineva.