View Single Post
Vechi 02.08.2010, 12:20:40
ai2 ai2 is offline
Banned

Data înregistrării: 24.10.2008
Locație: Micul Paris medieval
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Traditie1 Vezi mesajul
Basți câmpii la greu. Eu vorbeam de condițiile pentru apariția vieții, nu de condițiile actuale create de ecosistem.
Ok atunci. Au existat conditii pentru aparitia vietii. Ce nevoie mai avem de zei pentru a explica viata?
Citat:
În limita legilor fizicii, cu greu ar putea o exista o planetă cu condiții mai bune. Mă refer la atmosferă, apă, temperatură etc.
Tu n-ai imaginatie! Or fi fost conditiile numa' bune pentru aparitia unui tip de viata, dar pentru existenta ulterioara cu siguranta ce avem nu sunt tocmai conditii perfecte.
Citat:
Iar ceea ce întrebam e de ce a apărut viața. Faptul că există asemenea condiții nu înseamnă că viața trebuie să apară. Viața, din punct de vedere materialist, e un fenomen extrem de rar, care nu poate fi reprodus nici măcar în laborator. Deci, de ce această coincidență
Care sunt detaliile calculului care justifica folosirea sintagmei "extrem de rar"? N-oi putea eu verifica toata teoria evolutionista dar macar la probabilitati ma pricep cat de cat.

Citat:
E timpul ca unii să se trezească și să realizeze cât de trase de păr sunt basmele ateiste.
Autoironia unuia care crede in Biblie!
Citat:
E nevoie ca astfel de oameni să se maturizeze, să gândească cu mintea lor, să nu mai înghită tot ceea ce propaganda pseudo-științifică le oferă ca adevăr. Credințele în tot felul de zei falși de odinioară au fost înlocuite de credința în știință, oamenii se tem să conteste așa-zisele descoperiri științifice, se tem să se rupă de opinia majoritară. Știința a devenit un idol, poate că este proorocul mincinos menționat în Apocalipsă.
Cu un efort minim ai putea sa intelegi ca atacurile la persoana nu tin loc de argumente. Stiinta poate fi atacata fara frica daca ai argumente si dovezi. Cei care emit enormitati in genul celor scrise de tine evident sunt ridiculizati cand ataca stiinta. Incearca sa-ti recitesti cateva mesaje sa vezi de cate ori faci apel la ignoranta "e imposibil sa..../nu se poate.....".
Reply With Quote