View Single Post
Vechi 02.08.2010, 11:19:53
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de alex_c Vezi mesajul
...exista si de o parte si de alta o anumita prejudecata (mai ales datorita propagandei media). Ulterior, dupa ce intri in contact cu oamenii locului, atat timp cat tu esti un bun crestin prin faptele tale fata de ei si prin comportamentul tau, oamenii respectivi isi vor schimba parerea in bine nu numai despre tine, dar si despre tara ta si oamenii ce provin din ea, si chiar si despre credinta ta, ceea ce zic eu, este foarte important. Acelasi lucru il traiesc si eu, pentru ca de exemplu, mult timp am avut anumite prejudecati legate de musulmani, pentru a vedea cu ochii mei ca multe dintre ele nu sunt intemeiate, ca multi dintre acei oameni sunt mult mai omenosi si mai "iubitori ai aproapelui" decat as putea fi eu vreodat.......
Prietene aici trebuie sa te contrazic.
Exista tari in care Biblia este o infractiune!
Acum nu stiu cit de bun crestin esti tu, nu-ti cunosc nici faptele nici comportamentul si ceea ce voi spune sint ipoteze pe care tu ca turist le poti verifica.
Incearca cind ajungi in Instambul la Hagia Sofia, pardon Ayasofya sa te rogi in genunchi cu fata spre est si sa-ti faci cruce ca doar este Catedrala Ortodoxiei . Sa-mi spui apoi cit e propaganda din cele auzite.
Ca bun crestin inainte de fiecare masa fa-ti semnul sfintei cruci, poate o rugaciune in tarile musulmane, nu trebuie neaparat sa incepi din Sudan sau Arabi Saudita!
Si daca vorbim de Arabia Saudita de ce nu ai vizita si tu meteoritul lor inchinindu-te axcolo?
Nu stiu cit de iubitor de aproape esti deocamdata, dar crestin fiind si perseverind pe drumul acesta o sa ajungi cu siguranta...sfatul meu este insa sa devii mai profund.
Reply With Quote