Citat:
În prealabil postat de Scotianul
Categoric astazi este o zi ciudata pentru mine.Un amic,intrigat de faptul ca nu las niciodata celebrul ,,bacsis"/,,spaga" la chelneri m-a intrebat acelasi lucru ,,nu esti scotian nu-i asa ?"Daca mai aud intrebarea asta va trebui sa fondez un sindicat.Sa revenim>citatul din semnatura nu este tradus din romana in engleza ci este in engleza.Fiind un citat din KJV>se da ca atare.Cine nu intelege poate utiliza multe mijloace de tradus de pe net(exceptand situatia in care nu se prinde ca John=Ioan si nu are o Biblie ca sa verifice versetul cu pricina).Ce cauta pe un forum romanesc?Nu stiu Vadime.Exact acelasi lucru ca si nickul geto-dac ,,Heorhe".Sigur asta a fost intentia mea>o semnatura atat de cifrata ca sa nu o inteleaga nici autoru.Bingo.Mai este o singura enigma dragul meu Watson>ce inseamna BTW.
Fii atent la solutia asta ,,geniala">incerca>google>ma simt norocos>tasteaza BTW>click si vezi ce apare.Nu este in romana.Stiu>sunt vinovat de folosirea unui cuvant care nu a fost scris in romana.Sper sa nu ma pui sa scriu Bing-Bang pe stil Bum-Poc.Pt orice alte intrebari,pe acest stil,iti raspund,cu cea mai mare placere, cu o bere in fata.Bere pe care o vei da tu pt ca nu am de gand sa o achit eu.Sunt zgarcit si asta nu ar trebui sa te mire daca te raportezi la intrebarea ta initiala :)
|
Ok, fa un sindicat si spune-mi daca esti scotian sau nu, ca vad ca alta sansa nu am. Si parca ziceai intr-un post anterior ca textul din semnatura e dintr-o Biblie in limba romana, iaca asa : "Biblie ortodoxa in romana am iar citatele au fost date dintr-o asemenea Biblie."
In alta ordine de idei, Vadime ai spus ? Adica crezi ca sunt un nationalist sovinist ? Nici vorba. Eu doar observ defecte de caracter. Nu-mi pasa nici o clipa ca esti sau nu de alta nationalitate sau alta religie, de altfel de abia recent am observat ca esti protestant, dar nu tin seama de asta, nici eu nu sunt cel mai perfect ortodox, sau nici macar nu stiu daca sunt cu adevarat ortotdox. (By the way, "heorhe" e de origine geto-daca, ca nici nu mi-am dat seama de asta ?)
Altceva ma intriga pe mine. Mandria ta si provenienta acesteia. Crede-ma ca nici macar nu stiu care e diferenta dintre protestanti si ortodocsi. Si nici nu ma intereseaza.
Insa e foarte evidenta mandria ta, si cred ca multi de pe forumul acesta pot sa o confirme. E ceea ce se cheama slava desarta, mai precis, o forma de manifestare a mandriei.
Apropos (adica BTW pe intelesul tau, ca m-am uitat pe Google) cati ani ai ? Ca nu vreau sa-mi pierd timpul cu un pusti in formare care nu stie ca noi romanii folosim cuvantul apropos, care provine din latina si pe care l-au imprumutat si englezii pentru ca unii dintre noi sa preia varianta BTW care e mai "shic" in perioada actuala de decadere totala a neamului romanesc.