View Single Post
Vechi 01.08.2010, 13:42:55
konijiro's Avatar
konijiro konijiro is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.04.2009
Implicit

Citat:
Ți-am spus despre ce e vorba: tu susțineai că materia se ordonează singură, eu ți-am spus că una e să se așeze ordonat niște particule, alta să se construiască super-mecanisme care se reproduc și se auto-mențin.
Daca vorbim de aparitia vietii, nu discutam de super-mecanisme (apropo, ce vrei sa spui cu termenul asta?) ci despre forme de viata mult mai simple, care au evoluat ulterior. Deci nu, nu a iesit omul din supa primordiala asa cum iesi tu din cada. Asta e un "straw man" de care nu va mai saturati.

Citat:
Dacă tu crezi că natura a făcut asta din întâmplare, dovedești o lipsă de realism fantastică.
Ce va mai place sa scoateti dintr-o teorie doar ce va convine, sa o ciuntiti, ca sa fie mai usor de atacat. E vorba de intamplare plus selectia naturala. Care e oricum, numai intamplatoare nu. Deci nu, "natura" nu a facut asta din intamplare, doar tu crezi asta. T.E. nu spune asta, dar nah, e mult mai usor sa ataci versiunea TA despre evolutie decat sa ataci ceea ce T.E. spune de fapt.
Traieste o viata implinita. Daca exista zei, si sunt drepti, nu le va pasa cat de devotat lor ai fost, ci vei fi binevenit datorita virtutilor de care ai dat dovada de-a lungul vietii. Daca exista zei, si sunt nedrepti, oricum nu ai vrea sa le fi devotat lor. Iar daca nu exista zei, atunci vei fi disparut pur si simplu, dar vei fi trait o viata nobila, care va ramane in amintirile celor dragi. - Marc Aureliu
Question everything.
Reply With Quote