View Single Post
Vechi 01.08.2010, 12:04:37
Traditie1 Traditie1 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.10.2008
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Alex.R Vezi mesajul
Dragă "Traditie" iți reamintesc ca dacă tu crezi "ceva" nu înseamnă ca acel "ceva" este adevărat.
Tu ai făcut niște simple negații ale argumentelor de mai sus,negații susținute de 0 dovezi+o întrebare.Esti cool.
Daca citeai ce am scris iti dadeai seama ca era despre termodinamica si cum multi "inteligenti" se gandesc sa ne explice cum functioneaza un motor cu combustie interna,ei fiind zero barat la fizica.

P.S. Inainte sa imi raspunzi te-as ruga sa citesti toate acele "aberatii infantile" cu creierul prezent,chiar daca nu esti obisnut cu asa ceva.
Ți-am spus despre ce e vorba: tu susțineai că materia se ordonează singură, eu ți-am spus că una e să se așeze ordonat niște particule, alta să se construiască super-mecanisme care se reproduc și se auto-mențin.

Chiar dacă ai lua numai o celulă și este un miracol de nedescris cum funcționează, cu miile ei de funcții mai complexe decât orice computer creat de om. Dar e vorba de mii de miliarde de celule funcționând împreună în organismul unui singur individ. Dacă tu crezi că natura a făcut asta din întâmplare, dovedești o lipsă de realism fantastică.

Și apoi legile ăstea ale fizicii, pe care tu le numești dovezi, de unde provin? Adică ți se pare de bun-simț să-mi spui că natura funcționează potrivit unor legi fără să-mi spui DE CE? De ce există atracție, magnetism și celelalte legi care dau proprietățile atomilor și materiei?