Citat:
În prealabil postat de annajanette
Fratii mei, mereu cand simt ca am obosit pe acest pamant de atatea rautati incerc sa ma gandesc la rai ca sa ma linistesc, si ce credeti ca imi vine in minte?
o intrebare: si ce crezi ca o sa faci acolo, toata ziua sa ii canti lui Dzeu , tu te plictisesti aici pe pamant din orice daramite acolo?
sunt foarte intrigata si enervata de acest gand, bineinteles ca eu nu cred ca raiul este plictisitor dar de unde vine aceasta intrebare si mai ales cand ma rog si ma gandesc la rai 
|
Cand citesc fraza pe care am bolduit-o, imi imaginez un dracusor care sta si mananca seminte si iti sufla in ureche intrebarea asta. Clar, gandul nu este de unde trebuie. Cred ca ar trebui sa te rogi mai mult pentru liniste sufleteasca, sa te ajute Dumnezeu sa iti intaresti credinta si sa duci o lupta crancena cu toate gandurile, sa te rogi cu voce tare, ceva care sa nu-i mai permita nesimtitului care mananca seminte sa te deranjeze. Cumva te inteleg, pentru ca si eu am probleme de genul asta, eu nu ma gandesc ca raiul e plictisitor, dar cateodata, cand ma rog imi vine asa o idee..."tu chiar crezi ca cineva te asculta, crezi ca Dumnezeu exista?" Atunci ma scutur de gandul asta si INCERC sa ma rog mai intens si cer ajutor pentru a scapa de gandurile astea.
Doamne-ajuta!