Subiect: O nelamurire
View Single Post
Vechi 14.05.2007, 11:15:38
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Am gasit in Biblia Ortodoxa urmatoarele din Faptele Sfintilor Apostoli,Cap.9 cu 3-7
I)3.Dar pe cand calatorea el si se apropia de Damasc,O LUMINA DIN CER,ca de fulger,l-a invaluit deodata.4.Si,cazand la pamant,A AUZIT UN GLAS,zicandu-i:Saule,Saule,de ce Ma prigonesti?5.Iar el a zis:Cine esti,Doamne?Si Domnul a zis:Eu sunt Iisus,pe Care tu IL prigonesti.Greu iti este sa izbesti cu piciorul in tepusa.6.Si el,tremurand si inspaimantat fiind,a zis:Doamne,ce voiesti sa fac?Iar Domnul i-a zis:Ridica-te,intra in cetate si ti se va spune ce trebuie sa faci.
7.Iar barbatii care erau cu el pe cale stateau inmarmuriti,AUZIND GLASUL,DAR NEVAZAND PE NIMENI".
II)Fapte 22,6-9 Dar pe cand mergeam eu si ma apropiam de Damasc,pe la amiaza,deodata O LUMINA PUTERNICA DIN CER m-a invaluit ca un fulger. 7.Si am cazut la pamant si AM AUZIT UN GLAS ZICANDU-MI:Saule,Saule,de ce ma prigonesti?
8.Iar eu am raspuns:Cine esti,Doamne?Zis-a catre mine:Eu sunt Iisus Nazarineanul,pe Care tu IL prigonesti.
9.IAR CEI CE ERAU CU MINE AU VAZUT LUMINA SI S-AU INFRICOSAT,DAR GLASUL CELUI CARE IMI VORBEA EI NU L-AU AUZIT."/Ce ziceti de mica diferenta(usoara contradictie)intre cine vedea lumina si cine nu,inainte la I), si cine auzea glasul si cine nu,dupa la II)??
Reply With Quote