View Single Post
Vechi 31.07.2010, 13:29:24
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de maiamaria Vezi mesajul
De ce ii judecam mereu pe cei care trec de la ortodoxism la o alta religie?Baptistii sunt si ei crestini cred in acelasi D-zeu,in Isus,merg la adunare sau biserica(nu stiu daca la ei se numeste astfel)ca sa se roage.Atat timp cat in sufletul lor exista credinta si dragoste fata de D-zeu cred ca pot fi considerati semenii nostri si nu niste posedati sau diavoli...nu este crestinesc sa-i judecam si sa-i blestemam
nu stiu daca cineva ii considera diavoli si e pacat sa ii judecam pe ei fara sa ne vedem pe noi...in rest asa este...in simplitatea lor cred ca ce se intampla la adunarea lor are legatura cu Hristos...in realitate insa sunt departe de invatatura Lui si asta se poate demonstra pas cu pas punand ortodoxia in paralel.

Si inca ceva, nu mai faceti greseala sa numiti religii toate aceste culte plecate de la o religie mama.
Religia are o doctrina si o invatatura bine pusa la punct, cultele sunt cele care au plecat de la origini cu propriile lor interpretari asupra unor subiecte din religia respectiva.
In lume sunt cam 6-7 religii mari, in rest vorbim de culte...iar religia cu cele mai multe culte este intr-adevar crestinismul.