View Single Post
Vechi 31.07.2010, 11:51:32
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Realitatea bate teoria. De ce sa teoretizam aici pe un forum crestin ortodox, pe marginea unui asemnea subiect ? Noi crestinii ortodocsi nu putem sa oferim consolare romancelor care doresc sa abandoneze crestinismul. Nici daca am dori sa le consolam nu am avea cu ce ! CASATORITE CU UN MUSULMAN NU SE MAI POT IMPARTASI DE FEL ! Nu te poti impartasi, nu te poti mantui. Daca puteti aduce argumente mai presus de aceasta mareata taina a crestinismului......,puteti s-o faceti numa' la Facultatea de Filologie , sectia limba araba.

"53. Și le-a zis Iisus: Adevărat, adevărat zic vouă, dacă nu veți mânca trupul Fiului Omului și nu veți bea sângele Lui, nu veți avea viață în voi.
54. Cel ce mănâncă trupul Meu și bea sângele Meu are viață veșnică, și Eu îl voi învia în ziua cea de apoi. "

Lipsa impartasirii cu Hristos are un efect traumatizant asupra unui om botezat crestin..Acest om este lipsit de cea mai elementara protectie...Va avea o soarta de cosmar !

Ma uimeste tupeul huntei pro-musulmane de pe acest forum, care cuteaza sa reduca crestinismul la nimic...PENTRU O POFTA ATAT DE LUMEASCA - DORINTA DE A TRAI CA INTR-O 1001 DE NOPTI !

Last edited by IonelS; 31.07.2010 at 12:07:43.
Reply With Quote