Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
Foarte usor vorbim , judecam chiar ! Dar oare de era vorba de copilul nostru , mama noastra , fratele nostru , tot atat de :"intelepti " eram ? Nu , nu cred ! 
|
M-am referit la pacatul sinuciderii, nu in special la Madalina Manole. A fi de acord cu un pacat, indiferent cine l-ar fi comis, inseamna a-l repeta sau a-l recomanda ,,cu caldura" si altora. Madalina Manole a fost o mare artista, dar, cum spunea cineva pe alt topic, care a judecat-o cu adevarat, nu a avut sentimente adevarate fata de NIMENI, ci doar INTERESUL egoist de a fi o mare vedeta. Si, cum toate cele pamantesti sunt efemere, este trist ca nu s-a dovedit un model demn de urmat prin cautarea unor valori vesnice. Ce se va inampla daca unii dintre fanii ei ii vor urma ,,exemplul''?
Eu o compatimesc sincer pentru ca a luat o astfel de decizie si nu a avut puterea de a se pocai dupa o viata de artista care oricum este plina de compromisuri si de pacate. Neajunsurile inaintarii in varsta, copilul precum si o viata de familie ar fi ajutat-o din plin sa fie si un model de pocainta si de viata crestina.
Pe multi fani i-a dezamagit. Asta e. Cunosc o familie care regreta ca au pus numele fetitei lor ,,Madalina" exact din aceasta cauza.