Colors, imi pare rau ca imi rastalmacesti spusele, asa ca o sa explic.
Consider religia obligatorie, iar parintii sa decida ce vor invata! Exemplu: parintii ortodocsi vor decide pentru copii catehism/dogme ortodoxe ca materie de studiu.
Cand spun istorie a religiilor ma refer la faptul ca elevul trebuie INFORMAT, la nivel minim, despre credinta altor popoare. Motovele sunt simple: pe langa un minim bagaj de cunostinte generale adaugam ratiuni practice (prevenirea viitoarelor conflicte, a socurilor cuzate deâalteritatea religioasa etc.) Chiar daca tu nu spui copilului tau de alte religii asta nu inseamna ca ele nu exista. Cred ca tehnica strutului e nepotrivita.
Ma inchin lui Hristos si ascult de ierarhii Bisericii Ortodoxe Romane. Tu spui ca faci ascultare de Biserica atata vreme cat nu se abate de la Sfanta Traditie cu invatatura. oare esti atat de pregatit teologic si duhovniceste incat sa contesti deciziile Sf. Sinod?
Conducerea BOR a protestat PUBLIC fata de marsul homosexualilor. Ce voiai sa faca mai mult? Sa iasa in strada alaturi de "Noua dreapta"?
Nici eu nu sunt de acord cu unificarea Bisericilor, dar nu am nimic impotriva ca ele sa colaboreze pentru combaterea saraciei, a invalzirii globale, anafalbetismului etc.
Spui de lista me neagra. Eu nu stiu nimic de ea, ma acuzi din nou fara argumente! pate explici...
De asemenea, prin alta postare, m-ai acuzat ca as fi "cartita". Ti-am cerut sa explici si nu ai facut-o.
Bunule crestin, te rog sa raspunzi la intrebarile mele din postarea anterioara (inclusiv cele despre ministru) si din aceasta postare. In continuare incerci sa ma discreditezi iar pentru asta imi aduci acuze mincinoase pe care, logic, nu le argumentezi.
|