Citat:
În prealabil postat de alex_c
Principalul meu hobby, in timpul liber este de a calatori, in special peste hotare (Romania am reusit intr-o mare proprotie sa o vizitez). Sunt o persoana complet pasionata de istorie, arhitectura si cultura, iar de aceea, fiecare banut pee care reusesc sa il pun deoparte il folosesc pentru a mai face cate o iesire. Sunt practic in stare a imi reduce cat mai mult cheltuieli uneori inutile (haine, distractii, iesit prin oras cu prietenii), doar pentru a mai strange fonduri pentru vreo calatorie. .
|
Citind postarea ta parca citeam despre mine :))...mi-ai adus aminte de anii tineretii si ai studentiei cand si eu faceam la fel, imi strangeam cat puteam economiile ca sa pot pleca in excursii si locuri deosebite sa ma pot bucura de tot ce a creat Dumnezeu in mod direct sau prin om.
Si eu sunt o fana a calatoriilor in schimbul iesirilor cu prietenii sau chiar cu familia la o terasa sau intr-o nu stiu ce vizita...prefer frumusetea, pitorescul si linistea pe care mi-o ofera astfel de calatorii decat ceea ce-mi ofera rutina zilnica.
Din acest motiv nu pot sa fiu decat subiectiva si sa spun ca din punctul meu de vedere nu este pacat sa faci acest lucru, atata timp cat iti indeplinesti si indatoririle de crestin fata de Dumnezeu, fata de cei din jurul tau si nu in ultimul rand fata de tine.
Doamne ajuta si sa ai parte de cat mai multe bucurii.