View Single Post
Vechi 13.05.2007, 10:08:09
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cozia
Un ministru al invatamantului care accepta predarea perversiunilor in numele democratiei si al "drepturilor omului" nu este crestin. La fel si directorul scolii, la fel si profesorul care o face.

Unde duhul diavolesc este predat ca materie, Duhul lui Dumnezeu nu mai ramane.
(Colors)

In nici un caz nu trebuie sa ajungem la disperare iar pe copilasi sa-i pregatim de acasa cu multa dragoste, rabdare si blindete sa inteleaga care este adevarul cu privire la aceste materii "moderne"

Oricum suntem sfatuiti ca in aceste timpuri sa nu ne punem baza in sistemul de invatamint. El, sistemul , continua sa debiteze ce are de debitat iar noi sa ne vedem de treaba noastra, fara sa ne angajam in discutii inutile cu ei.

Prin aceste "materii obligatorii" trebuie trecut ca gisca prin apa, treci, ca esti obligat prin lege, insa la capatul iazului ai iesit, te-ai scuturat si mergi mai departe in directi unde ti-o da Dumnezeu:)

Musulmanii din scoli, de exemplu, au inteles demult acest aspect, ii dau inainte si tac milc... asa ar trebui sa procedam si noi cu materiile nou venite de la Dragutii din EU:)

Prietene, ca si Colors nu ai argumentat. Asa ca reper: care ministru, care perversiuni?
Si mai adaug: care materii sunt venite in scoala din UE? Si care din aceste materii trebuie trecute "ca gasca prin apa"?

Daca nu sistemul de invatamant, atuci cine iti va educa copiii?

Mi se pare ca aici problema este alta: Colors spunea ca a terminat "cu greu" 12 clase, deci nu stiu cat cunoaste din sistemul de invatamant. Tu?

Si daca tot ii iei apararea si spui ca nu are nevoie de argumente poate imi explici de ce m-a facut "cartita". Astept rspunsuri concrete!
Reply With Quote