Citat:
În prealabil postat de danyel
Mai omule, tu zici ca te-ai pocait, adica te-ai rastignit impreuna cu Hristos si ai lepadat pacatul
poi cum poti debita astfel de minciuni cum ca un crestin ortodox practicant nu stie de existenta Bibliei si a scrierilor Sfintilor Parinti, dumneata nu vezi ca iti pute minciuna de la o posta??
imi dau seama de sinceritatea inimii dumitale de "pocait nascut din nou"
|
Pe forumul asta nu se poate vorbi civilizat? Voi chiar va considerati crestini?TI-am spus ca MERGEAM la biserica, asta am spus prin ortodox practicant. Ok, reformulez, eram unu care mergea la biserica cautandu-l pe Dumnezeu ca sa nu mai folosesc expresia "practicant"
De Sf Parinti am auzit tarziu, de scrierile lor ma refer, ca asa de nume auzisem.
Iar de Biblie crezi nu crezi, chiar nu stiam. Auzisem de Hristos ca e Mantuitorul si cam atat. Iar mesajele la biserica erau la sfarsit si pt 10 minute, o data nu am auzit un indemn sa mergem acasa sa citim Scriptura. Trebuia sa ma multumesc cu mesajul care imi era prezentat si atat.Si aveam 14 ani pe atunci(cand am inceput sa merg). Deci nu ma poti acuza ca eram indiferent, cautam si eu cum puteam.