View Single Post
Vechi 28.07.2010, 17:12:55
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
nu-l compar, cu Hristos nu se compara nimeni. Spuneam doar ca il judeci prin prisma faptului ca tu esti ortodox si el nu.
Nu ma intereseaza ce e in sua,ci in romania, ca aici traiesc. SUA are o majoritate catolica nu NP, e drept ca sunt f multi NP acolo.
Vad din postarile tale ca nu cunosti Sf Scriptura decat la un nivel superficial, preiei niste invataturi fara le studiezi sa vezi daca sunt corecte.
Poi tocmai l-ai comparat
SUA are o majoritate neo-protestanta nu catolica
si faceam o paralela, tu zici ca tara noastra e rea din cauza ca e plina de ortodocsi eu ti-am aratat o tara rea plina de neo-protestanti
A deci daca postarile mele nu sunt in concordanta cu dogmele neo-protestante inseamna ca nu cunosc Scriptura si nu studiez , ia auzi, studiul Scripturii trebuie sa te duca direct in banca din adunarea neo altfel esti pe dinafara de Adevar nu? asta inteleg eu din ce spui

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)