View Single Post
Vechi 28.07.2010, 16:37:33
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
in primul rand ca sa citesc invaturile Sf Parinti ar fi trebuit sa mi le recomande cineva, ori nu mi-au fost recomandate de nimeni.
In al doilea rand pocainta nu e numai in post cum afirmi tu ci trebuie sa fie zilnica, lucru care i-ar nu mi s-a spus. Majoritatea predicilor erau de 10 minute la sfarsitul slujbei.Cat crezi ca ti se poate spune in 10 minute?
E bine daca mai auzi cate un fost betiv ca s-a pocait. asta e important ca e "fost" betiv.
Eu zic sa iti revizuiesti atitudinea si tonul, tu si cu jane, faceti oameni mincinosi ca nu va convine realitatea.
Poi ia stai asa, tu te laudai ca ai fost ortodox practicant, ce fel de ortodox practicant erai tu daca nu aveai cunostinta de lucrarile sfintilor Parinti?

Dar eu nici nu am zis ca doar in post trebuie sa te pocaiesti, de ce imi pui cuvinte in gura? eu vorbeam de cantarile pline de indemnuri la pocainta din Postul Mare, si nu numai
in 10 minute se pot spune multe daca ai urechi de auzit, Iisus din cate stiu folosea pilde scurte in invataturile Sale, nu predici de ore in sir ,
E bine ca un fost betiv s-a lasat de alcool, dar nu e normal ca un fost betiv sa blameze ortodoxia prin adunarile neo-protestante asa cum se intampla adeseori

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)