"pocaieste-te ca e vai de tine"
Ia zi, ma primiti? Cu bratele deschise?
Hai sa iti arat MINCIUNA TA SFRUNTATA ca pari s-o fi uitat si eu una iti spun si tu alta raspunzi (daca ai probleme de intelegere zi, ca nu ma supar, sa o las mai usor cu discursul coerent daca te oboseste)
Citat:
Ce m-a impiedicat sa incep lucrarea caintei? Faptul ca nimeni nu mi-a zis ca omul trebuie sa se pocaiasca.Tot timpu se spunea ca pentru cei morti se fac pomeni si sunt mantuiti, ca cei vii trebuie sa aprinda lumanari, sa faca fapte bune etc.
Asta era mesajul propovaduit , mesaj care nu avea nimic in comun cu ce spune Sf Scriptura.
|
Despre pocainta era vorba, pocaitule (nu te superi nu? Doar asta te dai a fi). Ca sustii cu nerusinare ca nimeni nu ti-a zis nimeni de cainta i-auzi frate, pai tie nu ti-a zis, dar ORICE ORTODOX "PRACTICANT" -- cum te dai tu ca ai fost, vai, ar fi atat de amuzant daca n-ar fi tragic -- afla de lucrul asta elementar chiar si numai ascultand Liturghia, ecteniile, predica si deschizand o carte de rugaciuni pe care normal ar fi, nu-i asa, daca e practicant, s-o aiba in casa si sa se roage.
Deci despre
pocainta e vorba, zorobabele, despre POCAINTA si cum minti tu ca din cauza ca nu ti-a zis nimeni, nu te-ai putut pocai in ortodoxie.
Iar despre propovaduire, unde traiai, ce, mureau crestinii pe capete in satul ala, de in fiecare zi ingropati cate unul si numai despre pomenile mortilor se PROPOVADUIA, iar despre vii nimic-nimic? Se predica si dupa Liturghie tot de-ale mortilor?
Va venea preotul din casa in casa ca sa va PROPOVADUIASCA pomenile respective? Numai asta faceati, altceva gata, nu? O tineati intr-un perpetuu parastas?
Penibil esti tu cu minciunile si nesimtirea ta. Macar recunoaste ca HABAR NU AVEAI CE INSEAMNA ORTODOXIA, si am terminat balciul cu tine.