View Single Post
Vechi 28.07.2010, 16:02:17
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Jane Says Vezi mesajul
Pe mine ma intereseaza destul de putin ce erai tu invatat de x y z.
Eu ti-am spus ce ar fi trebuit sa iti atraga atentia in rugaciuni si la Liturghie - ca mod de gandire si simtire - ca sa nu mai spui IN VECII VECILOR minciuni cum ca ortodoxia nu vorbeste despre pocainta.

Si da, suntem invatati sa ne rugam si sa facem pomeni pentru adormitii nostri al caror suflet este viu la mila Domnului dar MINTI cand spui ca asta erai tu invatat in primul rand si ca asta ti se PROPOVADUIA, zorobabel, sa te duci sa marturisesti ca ai mintit cu nerusinare.
nu am mintit, si chiar cuvintele tale confirma ceea ce am spus, cu sufletele adormite. Cum ma acuzi tu pe mine ca mint cand chiar tu afirmi aceleasi lucruri pe care eu am spus ca mi se prezentau la biserica? Sufletele mortilor se duc acolo unde si-au ales din timpul vietii, daca s-au pocait se duc in cer, daca au preferat pacatul se vor duce in iad.

Citat:
Recunoaste mai bine, smereste-te si spune ca nu te interesa, ca nu erai atent si ca nu ai incercat niciodata sa te apropii de Dumnezeu prin rugaciune si macar luare aminte cat timp ai fost ortodox, ca daca sufletul tau ar fi tanjit cu adevarat dupa astea, ai fost atent, ai fi auzit si ai fi vazut toate celelalte lucruri care ca un nerusinat afirmi (si toti ceilalti NP de pe forum si de aiurea) ca nu le-ai stiut ca nu ti le-a zis nimeni.
Daca nu ma interesa nu ma duceam la biserica. Tocmai ca m-a interesat si de aceea m-am dus. Nu ma lua pe mine cu psihologie din asta ieftina "Recunoaste ca nu te interesa etc etc" ca nu tine. As recunoaste o minciuna daca as face asa.
De Dumnezeu te apropii in conditiile pe care le-a stabilit El nu in orice conditie. Daca nu voiam sa ma apropii de Dumnezeu nu veneam la biserica.
Continui sa jignesti, e ultima postare la care iti raspund, nu discut cu persoane lipsite de bun simt.

Citat:
Nu ma intereseaza sectaria ta, ma interseaza MINCIUNILE pe care le proferezi la adresa ortodoxiei, tu, care nici macar n-ai cunoscut-o si nu stii in ce consta.
stiu in ce consta, unele lucruri mi le-ai confirmat si tu mai devreme.
Tu chiar te consideri crestina? Ai niste iesiri ....

Citat:
Si faptele bune TREBUIE sa le facem, ca ne-a spus Hristos limpede ce avem de facut, nu mai avem de sta la filosofeala, nu e metafizica aici, e porunca sa ne iubim aproapele si sa facem toate lucrurile acelea care vor iesi la iveala la Judecata. Si fara El nu facem nimic.
faptele bune sunt urmare a credintei, dar pentru tine faptele bune sunt un mod de a-L indupleca pe Dumnezeu sa te accepte ceea ce e fals.

Citat:
Dumnezeu sa te ierte pentru nesimtirea ta, da, inclusiv aia sufleteasca si pentru faptul ca ti-ai lasat creierul spalat cu formule tip, gen ortodocsii is aia care fac pomeni si aprind lumanari la morti si... cam atat, da' mie nu mi-a zis nimeni sa ma pocaiesc.

Dar oricum zorobabele, MINTI. Prin nesimtire si necunoastere, dar minciuna ramane si faptul ca asa ti-o zis tie nu-sh ce tzatza floarea nu o sa fie o scuza.
Domnisoara esti penibila, nu ma fa mincinos ca o sa dai socoteala in fata Domnului pentru toate jignirile care le aduci.
Chiar tu imi confirmi invatatura despre pomeni si apoi spui ca eu mint. Nu vezi ca te contrazici singura?
Pocaieste-te ca esti vai de tine.