View Single Post
Vechi 27.07.2010, 23:50:44
Raul Ortodox Raul Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina sibiu Vezi mesajul
RAUL ORTODOX .Gandirea ta e o pierdere de timp ,poate tu ai o biserica a ta unde totu e lapte si miere sau ce incerci tu sa demonstrezi?Eu nu iti arat America ,eu iti spun despre Romanica asta a noastra ,despre biserici doar cu numele de biserica ,ca in rest e vai si amar.Cine vrea sa mearga la biserica ,nu are chef sa auda cum se barfeste despre tampenii de 2 lei.Asta nu inteleg preotii ortodocsi,ca asa ceva nu se tolereaza ,dar la noi merge nu ?Hai treaca mearga ca doar vine ziua de salar imediat .
Nu zau? Nu stiam pana acum ca gandirea mea e o pierdere de timp, desi trebuie sa admit ca sfintia voastra nu se compara cu mine.
Eu nu incerc sa demonstrez nimic. Problema e ce vrei tu defapt? Care e scopul tau aici?

Tu imi spui mie cum sunt in Bisericile din Romania? Ai cercetat fiecare Biserica din "Romanica" asta sa ajungi la concluzia asta?
Cine vrea sa mearga la Biserica merge pentru sine insusi, nu pentru barfe sau mai stiu eu ce.
Credema ca Biserica Catolica(cel putin la mine in oras) sta mult mai bine financiar decat cea Ortodoxa. Ei au biserici moderne, complet construite si fonduri suficiente.
Iar penticostalii,baptistii etc. sunt sponsorizati de catre americani.