View Single Post
Vechi 27.07.2010, 20:01:13
sergiu's Avatar
sergiu sergiu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.06.2007
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
Astea-s simboluri pasate de la unii la altii.
Cubanezii au o stea pe steagul lor si sunt tinuti in embargou de 50 de ani de catre "trupele masonice" :)), sau vrei sa spui ca asta de fapt este o actiune "secreta " a lor, a masonilor, asa "prin invaluire" ca sa nu-i banuiasca nimeni. :)))

La Londra ai fost vreodata?
Ai vazut statuia din centru cu secera si ciocanul? (hammer and the sickle)
Era vorba de steaua cu cinci colturi nu de secera, nu devia! Comunismul asa cum l-am cunoscut noi este o "eroare de calcul" al domnilor cu echerul. Ce s-a intentionat nu a fost ce a iesit. S-a dorit doar surparea tarului si uciderea familiei acestuia (la fel ca in Franta) si evident de-Dumnezeirea societatii (la fel ca in Franta). Doar ca masonul Lenin a fost succedat de ne-masonul Stalin si de aici au inceput adevaratele probleme. Dupa care au urmat tot felul de alte "probleme" cum ar fi si cea din Cuba.
Am spus-o si o mai zic: comunismul si noua ordine mondiala au aceiasi parinti. La baza sunt aceleasi forte chiar daca pare greu de crezut. Studiaza un pic si vei vedea. Si crede-ma ca ideia de comunism va reveni in forta, odata cu antihristul si regimul totalitar de pe urma.

Edit: ai vazut statuia din fata Palatului Justitiei in Londra? Stii ce semnifica? Dar ce legatura are masoneria cu justitia nu doar in GB ci peste tot? Studiaza problema sa vezi.

Last edited by sergiu; 27.07.2010 at 20:04:19.
Reply With Quote