View Single Post
Vechi 27.07.2010, 02:21:52
kiralina kiralina is offline
Banned

Data înregistrării: 07.02.2010
Implicit

Lacrimuto,iti propun asa,experimental:in fiece zi,tine picioarele intr-un lighean in care ai pus agheazma si ulei de maslu.cand vrei sa schimbi continutul ligheanului,pui intr-o sticla si o versi pe pamant.as zice sa o pui la flori de ar fi doar aghiazma.ceva urmare buna trebuie sa fie.eu am in familie o poveste interesanta:5 persoane cu probl f grave de picioare,se pare ca e un blestem,ca e prea de tot ce se intampla:bunicul meu a murit de cancer la picior,bunica mea a avut o plaga la picior,de era sa ii amputeze piciorul,a salvat-o mama cu alifie de galbenele facuta in casa-inchide rapid ranile-,buna-mea a visat ca i-a spus cineva sa scoata boscoanele din soba de vrea sa se salveze,fiica acestor 2 bunici,matusa-mea,deci,are un picior amputat,fratele ei,tatal meu,are proteza la sold,iar eu am un frig in picioare,de stau vara cu ciorapi.e ciudat ca 5 membri din aceeasi ramura familiala sa aiba probleme in acelasi loc al corpului.fiecare grav,fiecare altfel.nu zic ca la tine e la fel,dar nu exclud posibilitatea.poti obtine prin farmece tot felul de efecte produse de boli firesti.incearca deci cu aghiazma si ulei de maslu.nu e pacat,nu e blasfemie.ai o problema,nu?
Reply With Quote