26.07.2010, 19:38:55
|
Banned
|
|
Data înregistrării: 23.02.2009
Locație: Hristos, Budha, Mohamed, Krisna, iubire, pace
Religia: Ortodox
|
|
Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Domnule Cozia, pe masura ce citesc mesajele dumneavoastra ma conving ca dumneavoastra nu sunteti de loc credincios, sau cel putin, nu sunteti credincios ortodox. Am impresia, iertat sa-mi fie, ca aruncati soparle atee ici colo, desi nu-mi dau seama cu ce scop.
Cine spune ca femeia este inferioara barbatului ?!
Faceti o grosolana confuzie intre diferit, complementar, pe de o parte, si inferior, pe de alta parte.
Barbatul este inferior femeii, pentru ca nu poate experimenta minunea de a naste prunci ?!
Barbatul este inferior femeii, pentru ca fiinta omeneasca ridicata la rangul de Regina a Ingerilor si Apostolilor, careia doua miliarde de oameni i se roaga, in speranta mijlocirii la Fiul sau, este o femeie ?!
Barbatul este inferior femeii, in cadrul Bisericii, pentru ca atunci cand toti apostolii au fugit si s-au ascuns, cuprinsi de deznadejde, femeile s-au indreptat spre mormantul Mantuitorului; sau pentru ca femeilor l-i s-a aratat Isus inviat ?!
Raspunsul la toate cele de mai sus este nu. Barbatul si femeia sunt egali ca valoare, si complementari ca roluri.
Iar vituperatiile dumneavoastra impotriva "jidanilor" nu modifica cu nimic aceasta realitate, si nici faptul ca Biserica a inteles dintotdeauna acest lucru.
|
Domnule tu ai fi un diplomat de exceptie sau un purtator de cuvint al casei d'albe :)))..auzi tu, cica complementari,...ca valoare :)))... hai ca esti tare!..oricum la catolici s-au facut niste pasi inainte nu pot spune ca nu!
|