View Single Post
Vechi 26.07.2010, 15:58:44
zorobabel zorobabel is offline
Banned

Data înregistrării: 28.06.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Eu am marturia ca Dumnezeu ii iubeste poe cei ce Il iubesc si ai cinsti pe Sfintii lui Dumnezeu nu e altceva decat a-L cinsti si a fi in comuniune deplina cu Cel care i-a sfintit, tu ai vre-o marturie cum ca Dumnezeu s-ar supara ca ii cinstim pe cei ce-L iubesc? nu veni cu poruncile referitoare la idoli pt ca in acest caz e vb de cu totul altceva
Nu zice nimeni sa nu ii iubesti pe sfinti, dar a iubi nu inseamna a te inchina/venera.
Eu vad in Sf Scriptura cum Ap Petru il respinge pe Corneliu care voia sa se inchine la el:
"Și când a fost să intre Petru, Corneliu, întâmpinându-l, i s-a închinat, căzând la picioarele lui.
Iar Petru l-a ridicat, zicându-i: Scoală-te. Și eu sunt om."

De ce nu a acceptat Petru inchinarea lui Corneliu?

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Noi nu credem ca ne mantuim prin ritualuri, asta e gargara neo-protestanta a celor ce nu se sinchisesc sa aprofundeze teologia ortodoxa dar le place sa isi dea cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc
Credinta are si dracu, daca nu impletesti credinta cu fapte vrednice de pocainta nu esti mai presus de lucifer
Lasa ca eu am fost ortodox destul timp si stiu despre ce vorbesc. Nu e nici o gargara NP. Era unu pe aici pe forum care dracuia intr-una dar se impartasea si considera ca asa se apropie de Dumnezeu. Ritualuri, dar fara viata schimbata.