Citat:
În prealabil postat de zorobabel
Nu tine pentru ca nu esti tu in masura sa spui ce ii place si ce nu ii place lui Dumnezeu.
Ai o marturie ceva ca DUmnezeu apreciaza inchinarea la moaste?
Si ce te face sa crezi ca nu il iubesc pe Dumnezeu?Faptul ca nu ma inchin ca tine la orice lucru considerand ca asa dau slava lui Dumnezeu?
Legalism e la voi care considerati ca mantuirea e pe baza unor ritualuri, eu cred ca doar prin credinta sunt mantuit, asa dupa cum afirma Sf Scriptura.
Dupa cum vezi si preotii vostri incep sa plece, ca isi dau seama ca ceea ce invata e contrar Sf Scripturi.
|
Eu am marturia ca Dumnezeu ii iubeste poe cei ce Il iubesc si ai cinsti pe Sfintii lui Dumnezeu nu e altceva decat a-L cinsti si a fi in comuniune deplina cu Cel care i-a sfintit, tu ai vre-o marturie cum ca Dumnezeu s-ar supara ca ii cinstim pe cei ce-L iubesc? nu veni cu poruncile referitoare la idoli pt ca in acest caz e vb de cu totul altceva
Noi nu credem ca ne mantuim prin ritualuri, asta e gargara neo-protestanta a celor ce nu se sinchisesc sa aprofundeze teologia ortodoxa dar le place sa isi dea cu parerea despre lucruri pe care nu le cunosc
Credinta are si dracu, daca nu impletesti credinta cu fapte vrednice de pocainta nu esti mai presus de lucifer