Citat:
În prealabil postat de Delirul
Sa-mi fie cu iertare dar este cam fals ce spui tu aicea. Nu scrie nicaieri ca pomul acela deschidea mintea cuiva, ma rog de unde ai luat citatul asta ? ca din Biblie nu prea cred.
Imi place o ideie pe care am intalnit-o la parintele Savatie Bastovoi. El spunea ceva de genul ca nu exista mai multa libertate precum in crestinismul ortodox pacat ca putini inteleg lucrul acesta. O alta zicala spune ca numai oamenii cu adevarat liberi ajung in Rai
|
Nici o problema, dar te rog sa deschizi Biblia si ai sa gasesti in foarte multe locuri in care scrie Dumnezeu deschide mintea omului daca vrei ma pun sa iti caut eu verseturi.
Acesta este din Geneza 3.6 si cu siguranta ai sa gasesti in proverbe am dat de aici pentru ca de aici a inceput totul... orice caz gasesti peste tot.
Da parintele are dreptate dar nu toata lumea intelege sper ca nu intelegi ca este libertate pentru ca poti sa bei, fumezi divortezi etc si esti iertat... daca ai inteles asta esti total inafara.
El incearca sa zica daca urmezi invatatura lui Dumnezeu si cauti sa te lepezi de orice rau ai sa incepi sa te eliberezi caci invatarura din crestinismul ortodox duce la libertate de aceea zicala zice ca doar ce-i liberi ajung in rai.