Citat:
În prealabil postat de miha
De mai bine de 20 de ani cercetez cu regularitate biserica, fiind membra a Comitetului Parohial. Sunt foarte trista ca sunt obligata sa asist cu amara durere sufleteasca la niste mizerii morale in biserica. Parintele are o amanta, iar multe din intalnirile nefiresti au loc chiar in biroul parohial, aflat in ininta bisericii. Treaba asta se intampla de 10 ani. Cum pot eu, ca si credincioasa, sa-l ajut pe parinte sa scape de aceasta patima? Oare trebuie sa las totul in voia sortii? Nu ma pot impaca cu gandul ca asa ceva este firesc! Va rog sa ma ajutati ca nu mai suport sa vad cum sfanta biserica este batjocorita! As vrea sa stiu care este atitudinea mai-marilor bisericii fata de aceasta situatie? Va multumesc.
|
Parintele Cleopa spunea intr-unl din volumele dumnealui citez "Noi
nu avem voie ca mirieni sa aducem blasfemii la adresa preotilor " ei sunt hirotonisiti si-si primesc pedeapsa de la Dumnezeu . Poate ca ce relatati dumneavoastra sa nu fie adevarat poate ca va-ti inselat ,eu zic sa nu trageti concluzii pripite si nici sa iesiti in public cu astfel de acuzatii fiindca sunt destul de neplacute ,ati iesit totusi pe un forum unde citeste atita lume ! Eu va intreb tot ca un bun crestin ,va ajuta cu ceva asemenea afirmatii?va fac mai bine ?vi se da un grad mai mare in conducerea parohiei ?Eu zic sa mai meditati ,si sa nu aruncati cu noroi asa usor intr-un slusbas al lui Dumnezeu un adevarat cresti nu face asta niciodata .