View Single Post
Vechi 25.07.2010, 22:12:40
eduardd
Guest

Implicit Sa nu-l uitam nici pe Batranul Paisie Aghioritul..

Dragii mei,
Stapana sa va rasplateasca gandurile bune pe care mi le-ati trimis. Unii prin emailuri altii prin sms altii prin telefon altii aici pe forum. Unora am raspuns altora nu am avut timp sa mai raspund..iertati-ma!

Asa cum a scris deja Dorina iubita mea prietena ( multumesc pentru minunatele flori surioara mea draga) am avut bucuria sa traiesc Sfanta Liturghie astazi langa parintele Arsenie Papacioc.
Slujba s-a tinut afara in altarul improvizat de vara iar toate rugaciunile au fost citite cu glas tare... a fost cea mai emotionanta Liturghie.
A fost cel mai frumos dar pe care mi l-a facut Stapana.

Am fost departe de voi o saptamana dar nu v-am uitat. Abia am ajuns acasa, sunt obosita dar fericita!

Trei zile am fost in Bucuresti. Cu unii dintre voi m-am intalnit pe altii doar v-am pomenit..
Au fost trei zile frumoase de pelerinaje scurte. Cu mila Stapanei am ajuns si la Cernica.

La multi ani Marina, chiar daca esti suparata pe mine eu tot te iubesc. Iar tie Cristian..sanatate multa si mantuire!
Desi sunt aspra cu voi uneori, va iubesc!

Stapana cea multmilostiva sa ne bucure sa ne tamaduiasca sufletele bolnave si sa ne astepte asa cvum frumos spunea parintele Paisie Olaru la usa raiului. Ca de ne va intampina acolo noi cu putere si credinta vom striga:
Usa milostivirii deschide-ne-o noua Stapana...iar eu am nadejdea ca Ea, Preabuna Stapana nu ne va lasa pe afara...

Doamne Iisuse Hristoase Fiul Lui Dumnezeu pentru rugaciunile Stapanei ale Sfintei Ana a carei pomenire o savarsim astazi si ale Batranului Paisie Aghioritul pe care il pomenim astazi miluieste-ne pe noi pacatosii si ne mantuieste!
AMIN!

Last edited by eduardd; 25.07.2010 at 22:23:29.
Reply With Quote