Citat:
În prealabil postat de gabriela8
Unde l-ai intalnit pe parintele stiut fiind faptul ca in Manastirea Frasinei nu au acces femeile?
|
In casa unei crestine din Ramnicu Valcea unde parintele a fost chemat sa faca Sf. Maslu...desigur ca acea casa era plina de alti crestini, cunostinte ale gazdei. Parintele facea adesea Sf. Maslu prin Fagaras, Sibiu, Rm. Valcea....pentru Sf. Sa era o jertfa enorma sa mearga sa slujeasca, deoarece in afara de faptul ca era batran mai era si ff bolnav, picioarele lui erau umflate si permanent erau carne vie...avea niste plagi care supurau continuu, dar cat facea maslu nu statea jos, uneori se mai sprijinea cu mana de cate o masa sau spatar de scaun...avea niste ochi mari si foarte patrunzatori, cand se uita la tine aveai impresia ca ceva te arde in interior...dupa ce a trecut la cele vesnice s-a scris o carte cu viata sa...abia atunci am descoperit mult mai multe decat stiam cand l-am vazut.
A fost un mare parinte...eu o data l-am vazut si n-am sa uit niciodata, este imposibil dupa experienta avuta.