View Single Post
Vechi 23.07.2010, 15:43:27
Adrinskaia Adrinskaia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 07.04.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Am citit Sfantul inchisorilor, dar sunt marturisiri ale unui om care nu prea are vreo farama de sfintenie, mai tare m am lamurit cand am citit pe site ul razboiintrucauvant ca Ioan Ianolide a patit o destul de rau, deci este limpede ca despre el povesteste de multe ori, pentru ca, probabil a avut mandria de a se considera mai bun si crestin.Ati citit ceva despre suferintele lui Valeriu Gafencu, sau ale parintelui Arsenie Boca ?

Parintele Arsenie Boca stia ca urmeaza vremuri mai rele dupa comunism, ma gandesc ca si pentru rugaciunile pe care le facea parintele la miezul noptii pentru Romania, au fost si au urmat lucruri bune dupa comunism...

In prezent multi dintre noi se inchina la idoli...banii si multe altele, si nu mi se mai pare de mirare ca sa ajungem la macelul de care spune pustnicul din muntii Rarau in 2011, dupa ce mi am amintit de macelul pe care l au pus in aplicare oamenii de partea legii date de Dumnezeu si a lui Moise, desi erau poporul ales in pustie, si erau tare nemultumiti ca n o mai duceau bine ca in robie...

Ciobanul de la Maglavit ne a avertizat inainte de fecioara de la Parepa, ca trebuie sa ne indreptam, sa tinem sarbatorile samd ca altfel vine steaua de la rasarit si a vazut ca nu ne am indreptat .....
Reply With Quote