Citat:
În prealabil postat de Daniela87
Andrei draga... Din postarile tale pe forum am ajuns la concluzia ca esti unul care nu e nici chiar ateu, crede si el intr-un Dumnezeu acolo, dar asa cum singur afirmi nici Biblia nu ti se pare 100% corecta. Adica esti asa, un fel de "caldicel". Ori stii tu ce se intampla cu "caldiceii"... Sau nici pe asta nu o crezi??
|
Daniela,
Da recunosc ca totul fac cu masura, caldicel, usurel, cu MARE atentie sa nu fiu manipulat, mintit, sa nu MA mint, sa-mi folosesc judecata!
Te-ai gindit vreodata ca Dumnezeu iti va reprosa ca rivna ta fierbinte pe care ai avut-o este o rivna falsa preluate de la alte fiinte umane care in mare masura sunt mincinoase?
Ce ai sa raspunzi si cum ai sa te simti cind ti se va repeta ca pamintul este locul inselarii si al minciunii si ca fiinta umana este in mare parte o fiinta MINCINOASA.
Cum oare ai putut sa te increzi in ceea ce ti se vinde de catre semenii tai asa fara verificari si confirmari?
Dumnezeu te va mai intreba:
Oare de ce ti-am dat DISCERNAMINT Daniela draga?...tocmai pentru ca TU CU MINTEA TA, NU CU A ALTORA sa poti separa griul de neghina!
Altfel il faceam numai pe unul destept si pe restul oligofreni, cretini, oratanii domesticite pentru un singur SCOP: acela de a aplauda, de a da din cap si "din coada" cind va gudurati unii pe linga ceilalti
Ce rost ar mai fi avut sa va dau CONSTIENTA, si CONSTIINTA?
Poate cunosti proverbul:
"In the land of the blind, the one-eyed man is king."
"In tara orbilor, chiorul este REGE!"