View Single Post
Vechi 22.07.2010, 15:51:56
Anytza
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de ai2 Vezi mesajul
Eu insa, vad ca oamenii vor sa creada si de aceea, chiar impotriva dovezilor si logicii, isi fabrica niste povesti in care urmasii lor, manati de aceleasi framantari, vor crede fara ezitare. Creierul uman, ajuns la stadiul unor intrebari destul de complicate, a gasit un raspuns intr-o fiinta supranaturala, nascuta din neputinta. Eu cred ca lumea ar trebui sa treaca de stadiul respectiv.
eu insa, vad ca oamenii vor sa creada, dar sa creada ceva usor, care le convine lor, si da impotriva logicii si manati de aceleasi framantari, au inventat o teorie in care nimicul e atotputernic, sau natura, sau nu stiu ce legi ale fizici, de parca ar avea o putere si o gandire proprie.

Citat:
Nu ti se pare mult mai plauzibil ca Biblia sa fie o poveste scrisa de niste oameni limitati din mult puncte de vedere, intr-o epoca patriarhala, decat ca ea sa fie cuvantul vreunui zeu?
dar ti se pare mai logic ca o explozie a creat viata? niciodata o explozie nu creeaza viata, ci o distruge. cate feluri de radiatii emite si etc... dar ti se pare mai plauzibil ca statea roca linistita p pamant si SPUFF a aparut o celula...super logica. si apoi a invatat sa manance, sa-i creasca un creier si sa tasteze la computer...da... tare logica.

Citat:
"stelele vor cadea pe Pamant"
Poate chiar o sa cada , dar esti prea limitat ca sa intelegi, si in gandirea ta "egocentrica" crezi ca le stii pe toate .
Chiar e un Dumnezeu perfect si da , e atotputernic, si daca vrea, face si stelele sa cada pe pamant.
sau tu nu ai auzit ca mai e o galaxie foarte apropiata de noi si in cateva mil de ani se va ciocni cu galaxia noastra? sau ca in cateva mlrd soarele o sa ajunga la noi si o sa ne inghita, deci am putea spune ca o "sa cada peste noi".

Last edited by Anytza; 22.07.2010 at 16:12:42.
Reply With Quote