View Single Post
Vechi 22.07.2010, 13:30:08
ViermeSiNuOm's Avatar
ViermeSiNuOm ViermeSiNuOm is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.01.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Oricine poate citi Sf Scriptura, ca sunt anumite pasaje mai greu de inteles e adevarat dar asta nu inseamna sa nu citim.
Am spus " nu oricine poate interpreta Sfânta Scriptură " nu că nu o poate citi oricine... deci atenție la exprimare...

Citat:
Dupa cum vezi semnul fiarei era o realitate si in vremea respectiva, se foloseste timpul prezent "ii sileste".
o prooprocie este pentru viitor dar cel care vede cum stau lucrurile vorbește la prezent pentru că el asta vede în momentul proorociei.. deci se poate folosi și viitor și prezent

Citat:
pai f bine faci, numai ca Sf Scriptura spune clar ce reprezinta semnul fiarei, noi in ziua de azi am ajuns sa dam fel si fel interpretari asupra semnului fiarei.
Scumpul meu frate eu nu dau nicio interpretare Cipului ! Eu doar fac ascultare de părinții duhovnicești ai României și mă rog ! ceea ce vreau eu să subliniez este tocmai faptul de a nu da interpretare Cipului ! Este semnul fiarei clar, așa cum bine ai spus de mult se regăsește printre noi însă forma asta a semnului fiarei este una foarte periculoasă... dacă până acum nu ne-am lămurit că o fi că n-o fi cu CNP, Cod de bare, etc... acum frate este mai mult decât clar ! Următorul pas este cipuirea oamenilor ca pe vite ! Unii se cred maimuțe ce-i drept dar tot ca pe vite vor fi cipuiți !

Citat:
La pierzare duce trairea in pacat, nu faptul ca am card de sanatate cu cip.
Corect până la virgulă Tocmai spuneam mai sus că de fapt actele biometrice sunt premergătoare cipuirii... deci a fost cod de bare, CNP, cipuirea animalelor, a peștilor, acte biometrice și.... cipuirea omului...

Ți-am mai spus și repet pentru ultima dată până la urmă fiecare decide ce face cu sufletul lui ... nu te amăgi, azi ai card cu cip în buzunar mâine ești cipuit ! Și știi de ce ? pentru că dacă nu ne nevoim acum refuzând aceste prostii nu vom rezista atunci ! Cine are urechi de auzit să audă !

O zi bună frate, Doamne ajută !