Citat:
În prealabil postat de ViermeSiNuOm
Nu oricine poate interpreta Sfânta Scriptură și pentru că marii părinți duhovnicești ai României au spus că "este vremea muceniciei " apoi e clar că e serioasă problema !
|
Oricine poate citi Sf Scriptura, ca sunt anumite pasaje mai greu de inteles e adevarat dar asta nu inseamna sa nu citim. Apocalipsa e f clara in ceea ce priveste semnul fiarei:
"Și ea îi silește pe toți, pe cei mici și pe cei mari, și pe cei bogați și pe cei săraci, și pe cei slobozi și pe cei robi, ca să-și pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte.
Încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei.
Aici este înțelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei; căci este număr de om. Și numărul ei este șase sute șaizeci și șase. "
Dupa cum vezi semnul fiarei era o realitate si in vremea respectiva, se foloseste timpul prezent "ii sileste".
Citat:
Deci eu nu mă iau după X sau Y eu mă iau după Sfânta Scriptură unde este însuși Cuvântul lui Dumnezeu și după părinții duhovnicești ai României care s-au remarcat prin înțelepciune și har !
|
pai f bine faci, numai ca Sf Scriptura spune clar ce reprezinta semnul fiarei, noi in ziua de azi am ajuns sa dam fel si fel interpretari asupra semnului fiarei.
Citat:
Acestea sunt reperele noastre ale ortodocșilor ! Degeaba se vor eschiva mulți și vor împărți firul în 10 poate poate mai găsesc o portiță... dar vai că portița aia duce la pierzare !
|
La pierzare duce trairea in pacat, nu faptul ca am card de sanatate cu cip.