Citat:
În prealabil postat de zorobabel
Daca Dumnezeu ne-a zis acum 2000 de ani despre semnul fiarei e posibil ca acel semn al fiarei sa fi fost in actualitate inca de atunci, ceea ce exclude din start cipurile. Nu ma intelege gresit, nu sunt de acord cu cipurile pt simplu motiv ca iti este incalcata intimitatea, dar nu pt ca ar fi pacat. In ceea ce priveste cardul de sanatate, ala ar fi ok, e bine ca istoricul bolilor etc sa fie usor de accesat in caz ca se intampla ceva persoanei respective.
Am mai zis si pe alt topic, semnul fiarei nu este un semn fizic ci unul spiritual. In Apocalipsa unde se vorbeste despre acest semn se face referire la un om din VT care a fost marcat de acest semn. Deci nu putea fi vorba de cip in nici un caz.
|
Nu oricine poate interpreta Sfânta Scriptură și pentru că marii părinți duhovnicești ai României au spus că "este vremea muceniciei " apoi e clar că e serioasă problema !
Deci eu nu mă iau după X sau Y eu mă iau după Sfânta Scriptură unde este însuși Cuvântul lui Dumnezeu și după părinții duhovnicești ai României care s-au remarcat prin înțelepciune și har !
Acestea sunt reperele noastre ale ortodocșilor ! Degeaba se vor eschiva mulți și vor împărți firul în 10 poate poate mai găsesc o portiță... dar vai că portița aia duce la pierzare !