View Single Post
Vechi 11.05.2007, 14:24:35
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de crista
aveti grija: cine judeca pacatele altora,in primul randeste antihrist,caci se aseaza in locul Mantuitorului si in al doilea rand, Domnul ii va da si lui aceleasi ispite ca sa il smereasca. Dumnezeu n-are nici un suflet de pierdut.
ce sa avem grija?! ce afirmatzie dubioasa e asta? sa tragem si noi un semnal de alarma? si sa amenintzam cu necuratul? si sa mintim ca Domnul ne da aceleashi ispite? si ca nu ne-ar pune sa shedem langa el daca l-am asculta/urma? singurul lucru corect si adevarat este ca da, asha cred si eu ca este ca: "Dumnezeu n-are nici un suflet de pierdut." Ce e asta de care vrei sa ne pazeshti?, blestemul sau frica tronului, sau taierea justitziei? :(
Aha, vrei sa zici sa nu ne lasam dushi in ispita de a pretinde ca meritam mai multe decat s-ar cuveni? Sau ca ni se pare ca stim mai bine si mai multe decat suntem in stare sa facem? Asta parca ar fi altceva... poi da: "... si nu ne duce pe noi in ispita si ne pazeshte de cel rau..." dar stimate crista felul cum ne ceri acest lucru este cel putzin ridicol si ocult... hai treaca mearga... dar justitzia si judecata nu este un lucru neaparat rau, si oricum e vorba mai mult despre cei ce au autoritatea si posibilitatea si functzia justitziara ca noi ceilaltzi care judecam toate ziua pe toate alea ce rau facem? intr-un cuvant barfim... sigur ca nu-i prea frumos... dar ce fac unii e frumos? Lasa-ne-mpace cu atatea :( ocultisme pe seama noastra, ca bine a zis ory, dar si ancah... oricum sunt mai deshtepte ca mine, na ca le-am pus pe un scaun de judecata mai mare ca al meu... greshesc crista? poi daca zic mai bine ca mine ceea ce zic, si am invatzat destule si de la ele?... acuma parca vad ca incepe schimbul de scaune intre creshtini... :D

am depashit un pic si am divagat si parca imi pare rau, dar tot am postat, ca-s prea suparat pe unii zvoneri si raspandaci... mai ales pe aia care JUDECA ... na, sa nu zici ca nu tzi-am preluat ideea. :)
Reply With Quote