View Single Post
Vechi 19.07.2010, 16:12:53
heaven's Avatar
heaven heaven is offline
Senior Member

Data înregistrării: 23.11.2008
Locație: Brasov
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Pelerinul Vezi mesajul
Heaven, jos palaria pentru tot demersul tau! :)
Tu din ce oras esti? Poti posta adresa unde ar putea primi Nicolae eventuale pachete?
Multumesc,Pelerinule ,dar inca nu am rezolvat nimic...sper sa ne ajute Dumnezeu la toti care ne implicam sa reusim sa il ajutam!
Ai facut foarte bine ca mi-ai adus in atentie adresa respectiva,pentru ca nu mentionasem nimic despre acest lucru:o voi trimite pe privat oricarei persoane care mi-o va solicita pentru a-i trimite un ajutor lui Nicolae,precum si numarul de telefon al doamnei respective.
Chiar sa il pun asa pe forum nu o sa pot,pentru ca am mai avut niste experiente trecute la niste cazuri (pe un alt forum despre animalutze) in care am dat numarul unui medic si bietul om a fost bombardat cu telefoane de o gramada de persoane,unele neavand nici o treaba sau interes sa ajute in cazul respectiv,ci doar sa se afle in treaba,probabil.
Dar,fara problema,cine doreste sa ajute imi scrie pe privat si dau toate datele doamnei respective.