Subiect: Atomul
View Single Post
Vechi 19.07.2010, 15:39:24
SamFromUrath SamFromUrath is offline
Junior Member

Data înregistrării: 08.06.2010
Implicit

Dincolo de superioritatea ta crestina,elocvent exprimata, eu nu sustin nicaeri ca mesajul meu nu ar fi o iluzie sau ca eu nu as fi o iluzie.Toti suntem iluzii,si asa trebuie sa fim.Pentru asta ne-am nascut aici.Vom inceta sa fim iluzii cand vom muri.Intr-un fel acum suntem morti si cand vom muri de fapt vom invia.

In legatura cu PS-ul tau, orice nu se incadreaza in doctrina "noastra" e catalogat ca lucratura diavolului.E foarte simplu."Cine nu-i cu noi e impotriva noastra".
Azi, daca ar aparea Cristos/D-zeu pe toate televizoare si ar anunta ca mesajul divin a fost rastalmacit si denaturat, TOATE bisericile crestine s-ar delimita de anunt si ar clama ca e vorba de lucratura diavolului si a falsilor profeti.Adica biserica/crestinii nu l-ar mai accepta pe D-zeu daca nu s-ar incadrea in limitele voastre si ale bisericii.Intr-un fel e amuzant.Noroc ca D-zeu, dupa cum al cunosc eu, e prea inteligent sa ai in serios toate copilariile noastre si probabil se amuza si el.

Citat:
În prealabil postat de eodor nastasa Vezi mesajul
Atunci bre, si mesajul domniei tale este o iluzie, si deasemeni "creierii" care l-au "gandit"(iluzoriu), sunt iluzorii, in fapt, matale esti doar o "iluzie".

P.S. Vezi ca asta cu pacatu', zicerea conform ca, nu esista, ii de la uzurpator, c'asa ne'npinge "dumnealui" in pacat, cu "gaselnita clasica", s'anume : "mai vezi ca pacatu' nu'i, deci ii permis tot, da tot, m'auzi ?" or' poate asta :"Mai baieti si fete, io nu esist, mai...dati bice mai, pe caii lu' desfrau'..."
Reply With Quote