View Single Post
Vechi 19.07.2010, 11:52:23
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Înalta Poartă, adică artă; ceartă, ce artă? Artă Mațială! Deci dacă chiar sunt un prooroc și eu de și nu eu, atunci zic așa în memoria lui Emilian și a lui Avva Pambo:

Dacă tot mereu dorm și nu mă păzesc, atunci în clipa următoare precis o să caz în ispită și apoi o să ''mă ridic'' prefăcându-mă că nu s-a întâmplat și uitând ca să mă pot mândri cu vrednicia mea... un fel de vrednic că poot să hulesc și să înjur și să mă mâniu pe fratele meu și pe sora mea Iubirea...

Dar mai înainte de frățieTate și de soriciTate este Domnul nostru Iisus Hristos, Cuvântul lui Dumnezeu... iar dacă preferi să te asociezie cu cele trei grații că cică tu îi știi pe duhovnici și știi și celelalt adunări... deci îi știi tu... atunci eu nu te opresc... și măcar știu că îmi ești și dumneata dușmancă! Și a zis Domnul, iubiți pe vrăjmașii voștrii... dar nu cumva să-i ascultați sau să-i urmați căci vă târăsc în gLume ca să vi-l înscăuneze pe tătucul fărădelegilor, pe cel născut dintr-o desfrânată jidoavcă... Deci să nu semnați!

Deci poroorcia mea este atât:
Dacă nu ascult pe Dumnezeu ca să mă păzesc de ispite, atunci, în clipa următooare voi cădea în păcat și apoi mîndrindu-mă voi afirma lăudându-mă înainte gLumii și a lui Dumnezeu, cu trufie, că defapt sunt vrednic și nu am căzut ci a fost o tactică a mea perfectă, izvorâtă din planul ăla scurt, foarte scurt, planul planurilor pe care nimeni nu le bagă în seama, planul cel înțelept. Planul ''fericirii''. ... deci dacă nu ascult atunci în clipa următoare cu siguranță o să intru prin Înalta Poartă... aia largă, largă de tot.

Last edited by vsovivi; 19.07.2010 at 11:55:53.