View Single Post
Vechi 19.07.2010, 01:43:52
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit Reflecțiile lui bob2909

Citat după reflecțiile lui bob2909:

1. Da. Bun. Daca asta s-a inteles din ce am zis eu. E ok.

2. Eu cred insa ca adevarul va iesi la iveala si lumina va triumfa. Toate la timpul lor.

3. Eu cred ca Iisus Hristos se va arat la timpul cuvenit in Romania. Si ca aici va fii la vremea cuvenita scaunul de judecata al marelui Imparat in care toate popoarele vor veni si vor fi judecate.Inclusiv romanii. Dupa cate marturii au fost in decursul timpului.

4. Arsenie Boca a spus ca la un moment dat se va arata o cruce de stele deasupra muntilor fagarasi.

5. Cred ca va fi un razboi mondial si multa lume va fi triata.Da cred. E parerea mea.

6. Timpul va releva totul la momentul hotarat de divinitate.

7. Asa ca sa lasam timpul sa vorbeasca si mai putin noi.

8. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva spunandu-mi parerea.

9. Va doresc o zi buna si o viata placuta. Amin. Maranatha!

Răspunsuri la fiecare reflecție a lui bob2909:

1. Desigur, dacă ai înțeles ce am înțeles din ce ai zis, e ok.

2. Mai mult ca sigur că adevărul iese și va ieși la iveală. E timpul, și mereu este.

3. Da, însă Pucioșii pretind că Iisus Hristos a venit deja în România, și vine mereu la ei începând cu anul 1955:

“ [...] Eu, Domnul, Mi-am croit, începând din anul 1955 calea Mea de venire cuvânt acum pe pământ [...]”(Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 13-05-2010)

Deci nu mai putem folosi timpul viitor: “se va arăta”. Tot ei spun că scaunul de judecată s-a arătat la data de 2-08-2003 (asta a fost deci “vremea cuvenită”, acum 7 ani; deci în trecut, nu în viitor), atunci când s-au deschis cerurile:

“Binecuvântată să fie ziua aceasta și lucrarea ei, căci astăzi desfac cerurile ca să se vadă scaunul de judecată, [...] Amin.” (Citat din “Cuvântul lui Dumnezeu” de la Pucioasa, din 2-08-2003)

4. Deocamdată nu s-a arătat, probabil că încă nu s-a dat momentul, ca să putem vorbi de un moment dat. [Munții Făgăraș se scrie cu “F” mare și fără “i” în coadă, chiar dacă sunt mai mulți (munți)].

5. Fiecare cu părerea lui. Se pare însă că nu va mai fi al treilea război mondial, deoarece a fost deja. A început în anul 2007, după cum a proorocit ultima “trâmbiță apocaliptică” pucioșească (a noua, sau a zecea, cine le mai știe numărul!), pe numele ei Nicu Gabriel, și între timp războiul mondial s-a și terminat, pentru că acum e pace cam peste tot pe pământ.

6. Poți s-o formulezi și așa: "Momentul va releva totul la timpul hotărât de divinitate" ( e cam același lucru).

7. Noi îl lăsăm, dar mai întâi trebuie să învețe el să vorbească (timpul) pe limba lui. Să vorbim mai puțin noi? De acord, mai bine puțin și bun. Ce ne facem însă cu pucioșii, că lor le plac predicile logoreice!

8. Fiecare are dreptul la o părere. După ce ți-ai spus părerea, ești tot un oarecare printre fiecare, deci ai dreptul la altă părere (nu neapărat congruentă cu prima). Totul e să n-o impui și altora, ca să nu-i deranjezi. Scuzele se acceptă. Errare humanum est.

9. Mulțumim, deși s-a făcut noapte. Și noi îți dorim să ai parte de viață veșnică, deci plăcută. Domnul nostru va veni ! (la plinirea vremii, și nu când vor oamenii, care sunt fie prea nerăbdători, fie prea nepăsători)

Last edited by mariamargareta; 19.07.2010 at 01:46:38.