Citat:
În prealabil postat de IC
Mirean si Nitro...
Ia sa-i intrebam pe cei care au copii la scoala, dar in afara tarii...ce li se preda la religie, ca de, sunt platitori de taxe si au dreptul..., nu?
Ii tot dati cu drepturi. Toata lumea trebuie sa aiba drepturi in tara altuia si cel care e acolo, nu, ca altfel e considerat rasist sau mai stiu eu cum.
Si inca ceva pentru nitro care m-a citat... Citeste si ultima fraza si vei vedea... Cei de alte confesiuni NU SUNT OBLIGATI sa participe la orele de religie!!!
Iar faza cu cel care a ramas la religie...spune mai multe despre cel in cauza, nu doar ca nu vroia sa-si spuna rugaciunea, spune si ce fel de comportament avea cand era vorba de scoala si de profesori, ca asa am o parere ca nu era tocmai un comportament "ortodox", vroiam sa spun civilizat. Scuze.
Si daca tot vreti ca fiecare sa fie ascultat din religia lui poate dati vreo solutie cum am putea face asta. Cine sa plateasca pentru acel profesor care preda la 2-3 copii intr-un oras? Sau cine ar fi in stare sa predea toate religiile???
|
In strainatate decide comunitatea ce religie se preda in scoala. Nu majoritatea religioasa a tarii.
Daca nu iti convine, poti trimite copilul in scoli confesionale. In România sunt zeci de astfel de scoli (Seminar Teologic)...