Subiect: Madalina Manole
View Single Post
Vechi 18.07.2010, 19:10:37
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

@heaven - ai mare dreptate.
Si pe mine m-a socat pe langa alte comentarii oribile, persoana care avea prietena in suferinta si n-a luat-o in serios, nici macar dupa ce si-a luat viata.
In plus - daca un om care zice ca studiaza psihologia (eu nu cred, dar ma rog), poate gandi si scrie in felul asta despre depresie si oameni in general, este f.grav. Pai ce-o sa faca el cu oamenii suferinzi care vor veni la el. Ii va batjocori ca si pe Madalina?

Eu n-am placut-o ca artista. Nu mi s-a parut nici frumoasa, nici talentata.
M-a impresionat situatia ei privata si lupta ei pentru un copil.

Si sa nu uitam un lucru:
Tot ca urmare a comentariilor oribile (mandrie, egosim si nu mai stiu ce i se arunca in carca), artistii, sportivii, V.I.P in special au o situatie speciala, creata tot de noi, cei care ii urmarim.
Vrem sa fie frumosi, perfecti, ne-oameni chiar, sa umble toata ziua prin concerte/concursuri pentru placerea noastra.
Pentru noi, publicul platesc ei un pret mare.
Profesia Madalinei cerea un aspect fizic, anumite cerinte. Ea traia din aceasta profesie.
Cineva spunea ca nu se mai intereseaza de Madalina, pentru care de vazut serviciul lui/ei din care abia traieste.
Si Madalina avea un serviciu si era la punctul de a ramane fara, pentru ca nu mai corespundea cerintelor. Deja au venit altii mai tineri, daca mai buni sau nu este un semn de intrebare si ei au inceput sa-i reproseze probabil: varsta, fizic, etc.
Dupa tratamente si nastere, nu mai era ea probabil subtirica de la 18 ani.
Nu mai am ce sa spun decat sa ne fereasca Dumnezeu pe toti, de a afla ce este suferinta psihica. Aia nu prea are leacuri...