View Single Post
Vechi 18.07.2010, 14:51:18
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Eu am fot la o expozitie a operelor lui Marian si Victoria Zidaru prin anii 1996-1997 (nu mai retin exact). Trebuie sa marturisesc ca m-a impresionat ca si arta...insa mi-a pus un mare semn de intrebare ca spiritualitate.
Eu stiu ca tot ce este secretos, tot ce se face pe ascuns nu e de la Dumnezeu. Hristos n-a facut nimic pe ascuns, din contra.

Cum a aparut acest fenomen, cum s-a dezvoltat si la ce nivel este la ora actuala...pentru mine este cel putin bizar...
Marturisesc ca nu mi-am pierdut timpul sa-i studiez, n-am mai facut cercetari si sapaturi adanci si pentru astia, tot ce am spus mai sus se bazeaza fix pe ce am simtit cand am luat contact cu ei, iar asta se repeta de cate ori am ocazia sa citesc ceva despre ei sau sa vad ceva despre ei, motiv pentru care raman la concluzia mea: ceva undeva este putred ...

...In ciuda faptului ca eu il iubesc si-l apreciez foarte tare pe P.S Irineu Pop, bietul episcop nu a fost la prima greseala de acest gen de a da binecuvantare fara sa vada cui si apoi sa se caiasca si sa-si retraga binecuvantarea (prima data s-a intamplat cu gruparea lui Visarion Iugulescu care oricum este mai aproape de normalul ortodoxiei fata de cei de la Noul Ierusalim).