Subiect: Madalina Manole
View Single Post
Vechi 18.07.2010, 11:05:56
NEYRA 383's Avatar
NEYRA 383 NEYRA 383 is offline
Member

Data înregistrării: 21.03.2010
Implicit Buna ziua,tuturor,dragi mei

Am citit cu multa rabdare si atentie,toate postarile cu privire la sinuciderea Madalinei,desigur ca parerile sunt impartite, pro si contra,observ ca secauta vinovati si scuze pt gestul ei,ba socirtatea ,ba familia, dar si eu sunt inclinat sa cred ca este o cauza spirituala,sau mai bine zis lipsa ei,faptul ca nu s-a putut impaca cu esecurile vieti,faptul ca nu s-a iubit nici macar pe ea ca sa se ierte si sa uite trecutul,si sa se impace cu prezentul si cu problemele acestei vieti cu care ne confruntam fiecare,dintre noi, nu o aprob in gestul ei dar nu dau vina nici pe societate,nici pe familie,ci doar pe lipsa vointei ei,de a lupta cu esecurile,dezamagirile si durerile din aceasta viata,daca nici macar dragostea pentru"ingerasul ei" nu a putut-o motiva sa traiasca si sa lupte,cel mai mare pacat este de copilasul acesta mititel care acum nu prea ingelege el ca ce se petrece dar va veni o vreme cand se va intreba; care a fost cauza sinuciderii mamei lui,de ce l-a parasit,oare nu l-a iubit indeajuns.........multe intrebari..........
Nu cred ca se merita sa argumentam pe acest sitte acest subiect,sau sa ne certam intre noi pe aceasta tema,personal nu sunt de acord cu marea onoare si cinste care i se face fiind comparata cu marea stea de cinema MERLYN M. care era si este cunoscuta de intreaga planeta, nu cred ca merita aceasta onoare,scuze daca supar p[e cineva,nu asta este intentia mea,dar este opinia mea,(cer iertare pt rautatea mea,stiu ca mortii nu trebuie vorbiti de rau)
Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Apropo de filosofie...cred ca aveti cunostinta de expresia "daca taceai,filosof ramaneai!"
Cam asa si cu dvs in cazul de fata...
Nu este vina mea ca va aruncati la primul impuls sa tineti teorii despre chestiuni in privinta,carora,imi pare rau..dar aveti slaba stiinta.
Si nu incercati sa aruncati asupra mea frustrarile si agresivitatea pe care le tineti sub aceasta masca de om care le stie pe toate si in numele credintei judeca sufletele celor din jur...se numeste manipulare ce faceti dvs in postarile anterioare pentru a va salva aparenta la care tineti atat de mult si nu tine chiar cu toata lumea,imi pare rau sa va instiintez.
Imi este mie jena de situatia creata,asa ca o voi lasa balta cu acest subiect,care oricum e offtopic si ma voi rezuma doar la cel deschis de initiatoarea topicului.
Reply With Quote