View Single Post
Vechi 17.07.2010, 22:15:10
Callyope Callyope is offline
Member

Data înregistrării: 09.12.2009
Implicit Dumnezeu sa o ierte!

Eu cred, si Dumnezeu sa ma ierte pentru asta, ca ea defapt si-a pregatit iesirea din scena , tanara ,frumoasa si implinita pe toate planurile in plina glorie cum ar spune unii...Da , suna a nebunie...a calculat totul cu sange rece, nu mai stiu unde am auzit sau citit ca a declarat "ca are emotii de ziua ei..", pai dece ar avea cineva emotii de ziua lui?...doar daca are ceva "important" de facut sau de trecut, a ales otrava ca sa nu aiba semne urate sau dizgratioase...si Maria Dragomiroiu, care ii era prietena a declarat ca Madalina i-a spus cu ceva timp in urma ca "ea o sa moara tanara si frumoasa"...deci de mult avea ideea asta in cap.Subliniez inca odata este doar o supozitie si Dumnezeu sa ma ierte ca vorbesc prea mult.
Nu o judec din contra mi-e mila de ea, si Dumnezeu sa o ierte pentru ce a facut, adevaratul motiv numai ea il stie.
Am avut o prietena care s-a sinucis, mi-a spus ca o sa faca asta, dar nu am crezut-o , i-am zis sa termine cu prostiile !!! Dupa cateva zile a intrat in depresie (nu stiu exact si nici nu vreau sa aflu ce este depresia asta), era tot timpul nemultumita de ea , de fizicul ei si de viata ei, parintii o supravegheau tot timpul, au dus-o la doctor...si primul moment care l-a prins a fugit si s-a aruncat in fata trenului, va dati seama ce ura avea pe ea!! Asa si Madalinei ii intrase in cap sa moara tanara si frumoasa...si se apropia ziua ei..inca un an , imbatranea, numai era asa frumoasa (asa se vedea ea), cred ca intrase si in criza de timp...pe de o parte ii era greu sa ii lase pe cei dragi, de aceea era trista si abatuta...si in final si-a facut curaj si a facut-o!!! Era ziua ei...acum ori niciodata!! Poate daca ar fi reusit sa treaca de noaptea aia, daca ar fi reusit sa isi domine gandurile...
Reply With Quote