View Single Post
Vechi 15.07.2010, 23:38:57
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de CalmDown Vezi mesajul
Doamne iartă-mă, dar dvs. credeți că Iisus Hristos este Fiscul Statului pe care-l eludezi cu evaziunea fiscală? Iisus Hristos e "fraierul" dvs.? Doamne, ce grozăvie: e bine de stiut ca daca cineva se sinucide, poate fi pomenit indirect la Liturghie trecand in pomelnic o ruda decedata si scriind la sfarsit "cu tot neamul lor cel adormit".".
Dumnezeu să ne ierte, domnul meu, că ticăloșiți mai putem fi, mai ales eu.

Dragul meu, domn, respectați-vă semnătura: "Să nu abați inima mea spre cuvinte de vicleșug, ca să-mi dezvinovățesc păcatele mele; iar cu oamenii cei care fac fărădelege nu mă voi însoți cu aleșii lor. " (Psalmul 140, 4)

Iertare și Doamne ajută!
Ce am scris mai sus nu e de la mine. Colegii de pe forum ar putea sa-ti confirme.

Noi avem datoria de a ne manifesta dragostea chiar si pentru sinucugasi. Domnul va hotari vesnicia fiecaruia dupa Ratiunea Sa, insa pentru rugaciunile celor in viata sigur se va strecura un mic bine in raul care va fi in adancurile iadului. Macar si un metru mai sus, mai aproape de Dumnezeu, poate inseamna mult pentru ei.

Un lucru e cert: existenta este mai buna decat inexistenta. Cat despre iad, noi NU stim ce inseamna si doar ne imaginam care va fi conditia vesnica a celor nemantuiti. Sa ne pazim insa de a ajunge acolo, departe de Hristos.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote